om ka-ping!

 

 

 

 

Hilde Schanke-Rønning er navnet bak merket ka-ping! Jeg er 31 år, bosatt i Trøndelag sammen med mann og to barn.

 

Jeg har alltid holdt på med håndarbeid, og elsker denne måten å få utløp for følelser og kreativitet. Siden 2001 har jeg lagt ting på oppdrag - alt fra glassmaling til malerier og smykker. Da jeg fikk eldstejenta fant jeg også stor glede og nytte i å sy. Eldsta (5) brukte mye selekjoler, og ved å bruke vintage stoff blandet med nytt fikk hun kjoler som ingen andre hadde.

 

Først høsten 2007, da jeg ikke hadde en jobb å gå tilbake til etter fødselspermisjon med minstejenta (3), turte jeg å starte med salg av produkter. Jeg begynte å blogge, og deltok på et par messer. Nettbutikken Smilegris tar også inn varene mine, vi jobber sammen med kolleksjonene og har det kjempegøy! Sommeren 2009 ble ka-ping.no en realitet, og sammen med den nye ka-ping-bloggen får jeg nå kombinert salg med det å vise fram hva jeg gjør.

 

I løpet av våren 2011 kommer jeg også med egen butikk på nettstedet epla.no, et nettsted for kjøp og salg av håndlagde produkter.

 

For tiden ligger fokuset mitt aller mest på redesign og gjenbruk. I tillegg til å produsere for salg, lager jeg ting på bestilling, men det blir fortsatt et og annet plagg til jentene mine... :)

 

 

hilde@ka-ping.no