produktene

 

 

 

Alle ka-ping!-produkter er håndlaget, med innlevelse og glede :) Det finnes aldri to av samme slag, det vil alltid være variasjoner og forskjeller - avhengig av dagsform og materialtilgang... Jeg bruker heller aldri maler for motiv, alle eventuelle applikasjoner tegnes for hånd. Dermed er du garantert et individuelt uttrykk.

I tillegg til å handle fra produktlageret, kan du selvsagt sende en bestilling til hilde@ka-ping.no

 

Hver enkelt produkt blir levert med en liten merkelapp med vaskeanvisning - men de aller fleste produktene mine kan vaskes i maskin på 30-40 grader.

______________________________


Vognposer
: luftige og lette poser godt egnet til både høst, vår- og lett vinterbruk. Ytterstoff i solid bomullsstoff, innerstoff i flanell. Foret med tynn syntet-dyne.

 

Bleieposer: små stellebager i miniatyr - perfekt størrelse til å ta med et par bleier, et skift, en leke og en smokk. Praktisk hempe til bæring eller til å hekte på vognstyret.

 

Handlenett/vesker: kan brukes både som vesker og handlenett. Relativt tynne stoffer, nettet tar liten plass sammenbrettet. Kan brukes på begge sider.

 

Mapper: strikkepinnemappene har lommer til de forskjellige pinnestørrelsene, og kan rulles sammen og knyttes. Firkantmappene kan brukes til det meste - lukkes med glidelås og har praktiske hemper.

 

Barneklær: kommer i størrelser fra nyfødt opp til 6-7 år. De er myke og gode mot kroppen, og gir god bevegelsesfrihet for både klatrere og puslere. Tips: forklekjolene kan brukes på begge sider, og er dermed to kjoler i ett ;)